Thursday, July 15, 2010

Aku .... Pregnant! *Gulp.









Omaigod omaigodddddd!! :'/




Patut la badan aku tak sedap sejak kebelakangan niii. Rupe-rupenye ada manusia dalam perut aku ni. Sigh*






---------------------------





Sejak kebelakangan ni, badan aku asek tak sedapppp jeee. Dan disebabkan itu, aku pun pergi la hospital. Check la kan. Mak aku pun risau. Kawan-kawan apetah lagi. Makanya, untuk tidak menghampakan mereka semua, aku pun pergi la hospital and check.






Doctor tu kawan mak aku. Jadi, tak perlu amek nombor and tunggu macam kayu kat depan tu. Sampai je terus masuk dalam bilik Doctor. Nama dia Doctor Kamarul. Wah ingat tahuuuuuuuuu! Then then, mak aku pun cakap la badan aku ni sengal sengal. Entah kenapa. Then Doc K ( Nama glam ) suruh aku bareng. Wahh Doc K nak buat ape ni kat sayeeeee? Wiee ~






Then aku pun bareng la. Gaya manja-manja gitu. Sebab Doc K ni hensem yawwwww. Nak pikat lah kononnya niat di hati. Gahhh ;DDDD Dia amek la benda alah nak dengar denyutan nadi semua tu kaann. Then dia buat muka pelik kat aku. Aku pun balas dengan muka menggoda kat dia. Awww. I love you Doc K!






Dia lepastu suruh aku pergi buat ape tuu, yang nak check dalam perut tu semua kaaann. Mak aku dah pelik da niii. Kenapa sampai begituu. Aku yang otak advance ni, fikir la ada taik tersumbat ke kat usus aku neh? Aku ni penggemar berak kalau kau nak tahu. Okay dah cukup la tu. Sangat jujur aku ni. Haaaa, aku dah confused kat situ. Tapi ikotkan aje kata Doc K yang comel tuuuuu





Then dia scan la. Pastu terus dia cakap "CONGRATS!".



Wahhh aku terpegun. Kenapaa? Kenapaaaa? Ada berlian ke dalam perut aku tuuuuu? Boleh masuk World Record! :D Then mak aku tanya kenapa cakap congrats? Then Doc K bagi senyuman yang paling manissss sambil berkata ;





She's Pregnant. Congrats!





.............






Happynye muka minah niiiiii ♥♥






Aku telan airliur ye disitu apabila dia cakap aku ngandung. Then mak aku pandang aku dengan muka terkejut. Aku muka macam nak pengsan pun ada. Doc K ni tipu ke mendaaaaaaa? Saje nak bikin hot topic ke haaaaaaaaaaaaaaaaaa? Sejak bila pulak aku ada tidur dengan laki mana-mana niiiii?





Then mak aku nangis. Apa aku dah buat ni? Aku rasa serba salah disitu. Mak aku tak marah dekat aku. Dia hanya menangis kekesalan sambil pandang ke bawah. Kerana melahirkan seorang anak perempuan yang tak kenang budi yang mengandung kan anak orang tanpa kebenaran nya.




Mama, Shikin mintak maaf. Shikin tak sangka benda ni semua akan terjadi. Mungkin salah Shikin tak peka dengan manusia manusia di bumi ini. Ini semua bukan salah mama. Salah Shikin ma. Kalau Shikin boleh putarkan masa, Shikin sanggup ma. Shikin tanak tengok mama menangis teresak-esak dekat pintu bilik tu :'(




Mama, maafkan Shikin ma. Shikin dah buat kesilapan yang sangat besar. Shikin tahu Shikin lagi bagus mati kat tepi jalan dari mengandung ma. Ma, Shikin kesal ma. Shikin sangat kesal.





Ma ..





Maafkan Shikin ...





................... (Kekesalan yang sudah terlambat )



*Go girl go girl go girl; Suara Pitbull aku nyanyi.


Henpon aku pun berbunyikkk. Aku pun angkat lah.







$ : Hei!
Me :
Hei.




$ : Bangun laa! Asek tidur je kejeeeeeeee!
Me :
Hah?














Cilakakkk! Rupe-rupenya aku mimpi sahajaaaaa! Haha. Alhamdulillah. Aku masih teruna. Eh masih suci. Amin amin.



Fuh berpeluh-peluh aku mimpi tadikk. Okayy, pasni tanak tidur pukul 6am dah. Dua hari berturut-turut aku tidur pukul 6Am. Ni la akibatnya. Mimpi terbaik aku penah dapat. Phew ~ Shiau sunggguhhhhh! Bikin jantung berhenti je doe!







Nanti da kawen,
Aku nak suami aku buat cani boleh?
Agagagagaga :P






Eeeeeee gatainya kau ni Chikingggggggggg!!






Terima kasih kepada kawan aku sebab mengejut aku untuk bangun dari tidur. Kalau tak, aku tatau sampai bila mimpi tu baru nak habis. Entah-entah sampai aku dah lahirkan anak kot? Walauwehhh. Terima kasih kawannnnnnnnnnnnnnnnnn. Aku amat amat menghargai effort kau untuk kejut aku hampir setiap hari. Suara kauuu je la memanjangg kan? Haha! :')



Hmphh hmpphh. Masih sentap di dada ni. Nak makan aiskim takleh. Puasa. So nak buat apa? Bagi idea sikittttttt? Oh and kawan-kawan, belikan saya patung bawah ni. Ngancam shiotttt ;D





Go girl go girl go girl!








* Tapi betulllll, Doc K tu hensem gilaaaaaaa tahuuu? Nak jadi kenyataan boleh tak? Tapi yang part ngandung tu je tanak. He he he ♥♥


8 Heart(s) Screaming.:

Anne Kay said...

MEMANG TAKLEH BLA LA KO PNYE MIMPI NI!

hahahahahahha sumpah kelakar.
part mak ko nangis paling takleh angkat.aku rasa kalau bersambung mimpi tu konpem mak to bantai habis2.ntah2 siap fuck fuck kan anak sendiri.

:DDD

Anonymous said...

hahahhaha sempoi la ko ni!

Shari said...

laaa..ingtkan betul2 je dye ni pregnant. mimpi rupanya! terkejut beb! ahakss

kk said...

OMG OMG OMG.ahahahah.

Ieeko. said...

@anne kay,

Ahahahah diam! You know my mom kan :))

Ieeko. said...

@Shari,

AHAHAHAHAA :'D Mimpi hebat!

Ieeko. said...

@kila,

Haha :D

Ieeko. said...

@anon,

:)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space