Friday, April 16, 2010

Siapa pandai, dia jawab! ( Hebat ke korang? )



Amacam?
Tajuk aku ni bikin korang panas tak?
Hehe.





Actually kan, aku nak main teka-teki dengan korang. Haritu da main teka teki dengan Kila. Sekarang, aku plak nak bagi orang teka-teki. Heee. Sesiapa yang kenal aku dengan rapat, memang tahu yang aku ni seorang penggemar teka-teki. Kalau aku bosan je, confirm dalam kepala, aku dah plan nak main teka-teki je. Hehehe. Okay okay, enough la bercakap cakap ni yeee. Now kan, soalannya ialaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh,








Bulan Bintang mana lagi tua?








Hah, korang ni hebat tak? Kalau korang hebat macam Ieekohebakkk ni, confirm boleh jawab. Huehuehue. Sila sila, bagi jawapan yang berada di dalam kepala korang semua tu. Semua jawapan di terima ;D








* Terima kasih kerana menyertai teka-teki ini bersama saya. Nanti saya belanja aiskriiiiiimmmmmm kepada pemenangnya ♥


14 Heart(s) Screaming.:

Mr Kaibba said...

saya tau2...
hahaha...
jwapannye....
heeeeee....
tang!haha

NadNod said...

bintang lagi tua :D

Syazalia Razali said...
This comment has been removed by the author.
PEREKA CERITA said...

ciet.. susah kot aku nak cari jawapan soklan teka teki ni.. tp akhirnyer dapat gak jawapannyer.. wakakaka...

paling tua = tang
bulang bi tang
bulan anak tang??
betul ker jwpan ku ini???

anne; said...

sape lg tua?

kau.

I.Hazwani said...

BULAN !

syazwani said...

tang la..
sebab
bulan BINtang...
bulan bin tang.
hehe

:)

Ieeko. said...

Hafiz, Haha tak aci!

I penah bagi tekateki ni masa otp.

You tak dapat jawab okayyy haritu :P

Ieeko. said...

Nadnod,

Salahhhhhhhhhhh :D

Ieeko. said...

Syaz,

Haha ni teka teki dulu-dulu kan masa kita kecik-kecik.


Hahah betul :)

Ieeko. said...

Pereka Cerita,


Haha bijak!

10 markah :)

Ieeko. said...

Anne,

Tua tua aku, kau lagi tua dari aku.

Wakakakaka

Ieeko. said...

l.Hazwani,

Hee salah :D

Ieeko. said...

Syazwani,

Heee bijak bijak!! :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space