Saturday, March 20, 2010

More taggyyyy to do! :)




Siapakah diri anda di rumah?


Saya adalah diri saya sendiri di rumah. Walaupun dimana-mana pun, saya tetap menjadi diri saya sendiri. Seorang yang simple. Pernah suatu ketika dahulu kawan aku pernah berkata, aku di rumah sangat simple and selekeh, tapi bile di luar, aku amatlah berbeza. Well, itu kata mereka. Haha. Seorang yang blur. Kakak kedua aku sangat pasrah bila berborak dengan aku. Sebab selalunya respon aku tak seperti yang dia mengharapkan dan kerap ulang cerita sebab aku tah faham-faham. Haha. Dan bila aku di rumah, aku sangat suka menyanyi sorang-sorang dalam bilik sambil sumbat earphone dalam telinga. Sampaikan mak aku pernah jerit dari bilik sebelah suruh aku diam. Haha. Aku sangat rapat dengan kucing-kucing aku. Dan baru sebentar tadi aku melemparkan roti untuk diberi makan kepada burung-burung yang berterbangan. Comel!





Siapakah diri anda di samping rakan?


Masih diri sendiri. Cume beza nya, bila aku bersama mereka, aku jadi gila. Gila yang baik lah. Bukan gila yang jahat. Wahahaha. Dan blur aku tu, masih kekal. Cume aku rasa makin teruk kot blur aku tu bile aku dengan rakan-rakan aku. Seorang yang selalu mengutamakan kepentingan kawan-kawan walaupun aku terpaksa susah. Jenis yang tak kesah kalau kawan takde duit, aku belanja/bagi duit since untuk aku, kawan adalah segala-galanya. Kau break, kau cerai, kawan-kawan kau masih ada dengan kau. I mean THE REAL FRIENDS LAH. Bukan jenis kawan yang tak puas hati dengan kau tapi kutuk kau dari belakang. Tak puas hati, cakap face to face. Mana tau benda yang kau rasa tak elok, boleh berubah jadi elok? Daripada kau terus mencetuskan pergaduhan. Heh.




5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?

• Nikon SLR D90. Boleh?
• Bukak zoo.
• Nak jadi kurus lagi sikittt je. Sikittttttt jeeeeeee lagiii!
• Bawak family pergi Mekah. Teringin sangat :')
• Pergi melancong dengan bfs aku. ( Insyallah akan tercapai dalam jangka masa yang pendek )








Siapakah nama pasangan anda?


Ramai doh! Ada 3 orang ;D

• Afiq
• A'an
• Aziq


( Player rupenya aku ni. Haha! )




5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?

I don't need to give 5 reasons why I love them,
I think 1 would be more than enough.

• Mereka selalu bersama aku ketika suka dan err, suka dan sukaaaaaa!
Haha, always been "suka" and no "duka" with them :')








Bilakah tarikh anda couple?


Tak perlu tahu.
P&C :P




Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Kenangan pahit dengan diorang bila diorang pergi Langkawi and tak ajak aku T__T.
Sebab diorang cakap walaupun aku ni lelaki, tapi tak sopan kalau aku ikot.
Haha bengong.

And lagi satu bila aku jatuh terpeleot depan Wangsa Walk. Time tu Aziq and A'an ada. Wakakaka.
Hmph. Bencik! T__T




Lagu tema cinta anda?


Twinkle twinkle little star.




Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Nothing, cuma tambahkan lagi sayang korang kat gadis bernama Shikin ni yeeeeeee :D




Tag 10 rakan yg lain.


Siapa-siapa jeeeee.
Amek la tag ni.
Amek ameekkkk, free of charge!
Anyways, thanks Iela ;)






* Nak pergi Istanbul nanti bulan 12 dengan Akim. Woot woot! Tak sabaaaaaaar ~


6 Heart(s) Screaming.:

NABILAH <3 said...

hahahahaha, rase nak amek tag ni tp I takde pasangan kekeke

Ieeko. said...

Ahah, alaa buat je. I pun takde pasangan :P

ielamorry said...

wah wah~

thanks sebeb sudi buat :)

Ieeko. said...

No problem ;)

In future, do inform me ;D

amieyumie said...

u hv triple A bfs n i hv triple L gfs =)

Ieeko. said...

Aww really? Cool! :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space