Friday, March 5, 2010

Tentang mereka ..




Bfs :)



Without them, I'm selfless ♥




--------------------------


Agak lama tidak berbicara tentang mereka.

Hm. Rindu plak dekat diorang tiga ni.

Mana la korang ni.

Busy betul.






♥♥♥







Semalam aku on hp, 6 misscalls dari A'an. Jadi aku pun call la dia balik. Dia call semata-mata nak tanya aku okay tak sebab a day before that, aku msg dia sebab aku agak down and need someone to talk to. A'an replied and suruh aku call dia, tapi time tu aku tengah borak-borak dengan Anne. So I asked him to wait. Tapi bila call, dia dah tido =.='' Cis. Haha. Takpelah. Penat agaknya budak tu. Hehe. So semalam dia tanya aku dah okay ke belum. So aku pun cakap dah okay. Hee hee heeee heeeeeee :DDDD Rindu plak dekat mereka semua ni. Aku call Aziq, dia dekat Kuantan dengan Nade semua. Katanya atas urusan kerja. Aiceh. Ptuihhh hang ;P Haha, sambil-sambil tu, kau pergi jumpa Afiq tu la kan? Benci, tinggalkan aku kat KL ni. Hmph.
Agak rindu nak lepak dengan mereka ni. Cepat la balik, boleh tak korang? Boleh takkk? Bolehhhhhh ke taaaaaaaaak? Nak lepak la weh. Dahtu, blog ni dah tak banyak cite pasal korang. Haih sedih sungguh diriku ini. A'an, Afiq and Aziq, cepat la balik and suprise aku macam mane korang selalu buatt T__T. " Shikin, kami di depan rumah andaaaaaaaaaaaaaaaaa ". Melompat-lompat kegembiraan aku setiap kali benda ni jadi. Hee ;') Pastu nak pergi lepak and kadang-kadang tu taktahu nak pergi mana, boleh plak naik kete ronda-ronda tanpa hala tuju, Bila da bosan, cari kedai makan sebab tiba-tiba perut korang lapar kannn? Haha. If bosan sangat, pergi CC, tengok korang main LEFT 4 DEATH/DOTA. Lepastu lepak dekat rumah korang, lepastu lepak dekat rumah aku plak, dekat playground tu. Memekak-mekak dekat tepi pool tu walaupun dah pukul 1/2AM. Hihi. Rindu la gila. Cepat laaaaaa kembali ke pangkuan ku wahai kawan-kawannnnnnnnnnnn. Hesh.
----------------------------------------------

Okay cerita lain.



Semalam, aku ke rumah Anne. Buat photoshoot. Biasa lah, dah jadi rutin mingguan dah si Anne ni nak mekap aku. Lepas tu haruslah aku berlagak seperti model dok posing-posing semua kan? Hehe. Semalam photoshoot tu bertema kan perempuan yang sedang high and a clubber yang dramatic. HAHAHA! Lawak okayyyy. Kalau lah aku ni tak bertudung, for sure dah lama aku upload kat blog ni. Tapi kalau aku buat, for sure lah ramai makhluk-makhluk yang tidak puas hati =.=''. Tapi takpe, mungkin Anne akan upload. Tu terserah la pada dia, sebab dia nak memperkembangkan lagi bisnes dia kan. Aku berserah je la. Memang selama ni kalau photoshoot je for sure amek gambar tak pakai tudung.


Gambar-gambar semalam aku suka tengok bahagian mata aku yang si Anne mekapkan. Tahla, memang aku ni dari dulu kalau tengok gambar-gambar model, for sure aku tengok mekap mata diorang. Penekanan mekap di mata sangatlah cantik yeahhhh ;) Tapi malangnya tidak kesampaian lah kamu semua nak tengok. Gambar-gambar tu untuk Portfolio Anne sahajaaa ^^.
Hee, ahad ni mungkin nak ke luar negara bersama Anne tercinta dan juga husbandnya yang seperti husband ku jugee. Hihi. Ala Singapore consider as luar negara jugak la kan? Hue hue hue. Plannya nak drive ke sana, shopping-mhopping ( pelikknya bunyi =.=' ) , amek gambar. Macam biasa, dia nak aku posing didepan orang ramai. Ah lantak, bukannya aku jumpa orang-orang Singapore tu lagi punggggg. Kalau ada jodoh, baru la jumpa, ye dakk? Hihi ;)


*Muka gembira tapi tak gembira sangat, seperti sedih namun tak la berapa sedih sambil makan Mamee yang sangat rangup. Tapi tak boleh makan banyak sangat perencah dia tu. Orang kata nanti cepat botak. Eh yeke? Tahla, tapi sedap lah kalau makan dengan perencah dia tu. Macam mana ni? Ish.








16 Heart(s) Screaming.:

NadNod said...

mmg suke bile anne mekapkan u ;D u nampak lawa sgt bile x bertudung ;)

Ieeko. said...

Aww, thanks :)
Terharu I. Hehe.

Akim Izwan said...

Vohh...
nak p Singapore tak ajak...

Merajuk...
T.T

Ieeko. said...

Haha, benci. Merajuk la hang sorang-sorang. Che merajuk duakaliganda dari hang. Haha.

Akim Izwan said...

Vohh..
Che resign, hang dah lari p Singapore ek..

natashaliyana said...

ieeko!!
mintak tips blh?
i xgeti2 nak buat layout mcm ni!
lame gle i godek xdpt.
i wanna get the middle to be white and the back nak kaler laen. mcm urs itam kan? i xgeti. cmane u buat? pls and thank u

Ieeko. said...

Natashaliyana,

thanks. Will reply you through your blog :))

Ieeko. said...

Akim,

Alahhhh, aku bawak diri ke Singapore je. Tapi akan kembali ke tanah air juga dan office. Kaaaaaau? T___T BENCI!

Akim Izwan said...

Aku masih di tanah air juga..
cuma bukan di ofis..

huhuhuhuhu...

natashaliyana said...

oh! kena cari is it?
ade this girl named nurul,i follow her blog jugak. and she said edit kat colours tu jugak. tp cube2 xdpt :( sigh*
hahah thanks ieeko :)

Ieeko. said...

Ahaha, itu yang lagi worst tu!
Kalau hang pi overseas dua bulan pun che tak kesah, asalkan hang kembali di office >.<

Ieeko. said...

Natashaliyana,

Yeah, it would be easier :))
No problem darling. :)

Akim Izwan said...

Never mind...
nnti che selalu dtg melawat kat ofis k..
huhuhuhu

Ieeko. said...

Yelahhh sayangkuuuuuu. Masuk la dalam office ni kalau hang boleh masuk yaaaa :)

ielamorry said...

wiwwwwwwit~
model lah~ hihi.

nanti tnjukla lagi gambar2 hasil photoshoot~ :D hee.

Ieeko. said...

Hehe,
Mana ada model :)
Model senyap-senyap je :PP

Haha, Insyallah.
Takut plak ade haters yang kutuk-kutuk I if I tunjuk =.=''

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space