Saturday, February 27, 2010

Weirdo Dreamo ;P





Lets spend 5mins with me ^^
Ogayh?
Hee.






Okay, hello kawan-kawan.
Saye kembali untuk berceloteh.
Okay sebelum tuu, nak bagitahu.
Belakang aku sakit sangat.
Kenapa hah?
Apekah diriku sudah tua?
Oh tidaaaaak mungkinnnnnnnnn.
Belum lagi mencecah 21tahun.
Masih muda dan kental,
Solid molid,
Ayu jelita,
Pipi masih berisi.
Apekah? -.-
* Ayat sedapkan diri *
Hue hue hue hue.














So,
Pada hari selasa lepas,
Iaitu 23rd feb 2010,
Aku bermimpi aneh.
Sangat anehhhhh ye rakan-rakan.
Sampaikan aku bangun pun aku boleh baring lagi atas katil tu and pk pasal benda alah tu.
There's two weird dreams on the same night ^^
Haha.








So mimpi pertama;
Mengandung sepantas kilat ketika uzur. ( ?!!!! )








Okay, actually cerita dia macam nii.
Ni based on ape yang aku mimpi tu la ek?
Pelik, memang tak tipu.
Haih.
Macam ni,
Masa tu aku kat mane pun aku taktahu.
Yang bestnya,
Time tu aku tak mengandung lagi.
Tengah uzur.
Then aku tdo,
Esok pagi tu terus perut aku besarrrr.
Aku tekejut bagai nak rak.
Time tu kau tahuuuu,
Dah 8 bulan dah nyahhh oiiiiiiii.
Mak pun taktahu bile mase la mak berdating dengan mana² lelaki yang sanggup buat mak macam tuuuu.
Then the best part is, family aku semuanya seperti tidak sabar untuk menantikan kelahiran tersebutttt!
Aku dah macam bingung gile time tu.
Diorang bawak la aku pergi hospital.
Neenoo neeenooo neenooo.
Ketepi ketepi.
Perempuan mengandung nak laluuuuuuuuuu.
Dah tu,
Yang paling aku risau,
Time tu aku tengah uzur lagi!
Pelik tak pelik takkkkkkkk?
Baiklah,
Untuk menambahkan lagi kepelikkan itu,
Aku tanye kat doctor tu,
" Doctor, saye tengah uzur ni. Habis tu macam mana nanti nak beranak? Tak ke darah-darah kotor tu ada sekali? "
** AGAK GELI YE RAKAN-RAKAN **.
Then doctor tu boleh plak jawab ape kau tahuuuu?
" Oh takpe, biar je darah tu keluar sekali. Okay now PUSSHHH!! "
HA HA HA HA!!
Bodoh.
Sumpah macam orang gila je doctor tuuuuu.
And perasaan tu, sumpah beb macam real je aku rasa!
Like memang betul aku nak melahirkan anak.
Haha.
And the most interesting part is when my mom asked me this 1 question which I don't know what is the answer.
" Kin, ni anak siapa ni dalam perut kau? "
BOLEH TAK?!
BOLEH TAKKKKKKKKKKKK?!!
Haha!
Aku pun dengan selamba jawab,
" Eh taktahu la ma, serious tak tahu. Nak kate ada bf, tade plak ".
=.='
Lelaki mana lah yang merogol aku senyap-senyap di dalam mimpi itu?
Haha.
So itulah mimpi pelik aku yang pertama.
Phew ~

















Mimpi kedua;
Lepak di Padang Pasir di Mesir bersama bfs ku. ( ??!! )
Cool la tu kononnya pergi lepak kat padang pasir?












Perghhhhhh on the same night beeebbbb,
After mimpi hebakkk mengandung aku tuu,
Mimpi ni plakkk muncul.
Time aku mimpi tu,
Memang kitorang semua tengah kat Padang pasir kau tahuu?
Tengah gembira-gembira sambil ambil gambar di merata-rata.
Sambil angin sepoi-sepoi bahasa bersama pasir yang turut beterbangan yang melekat-lekat di bibir dan di dalam hidung.
Boleh tak?
Dah tu,
Sumpah panas terik gilaaa.
Yang bestnya,
Tiba-tiba ada satu kedai mamak tah mane datangnya pun aku taktahu.
Ada orang pun dalam lebih kurang 4 orang je.
Kau bayangkan lah,
Da la padang pasir tu hapee pun tadak.
Tiba-tiba ada kedai?
Best tak?
Kitorang semua boleh plak kan makan TGI FRIDAYS kat kedai mamak tu.
BOLEH TAK?
Hebat plak kedai mamak dekat Mesir ni.
Ada jual TGI plakkk.
Kalah NZ dowh :P
Minuman plak aku ingat lagi ape kitorang order,
A'an order air kelapa -.-'
Panas sangat la tu kottt yeee A'an?
Afiq plak order air jus oreeennn.
Ngeh ngeh ngeh.
Aziq plaakkk, mamat ni order air milkshake.
Hebak kan?
Tapi yang kurang pastinya ialah aku,
Mengapa harus aku yang order AIR KOSONG??
Mengapa?
OH MENGAPAAA WAHAI MIMPI KUUU?
Mengapa dalam ramai-ramai manusia,
Aku juga yang minum air kosong je?
Cis.
Ahah.
So itulah mimpi yang pelikkk yang menimpa diriku ditengah-tengah malam buta yang enak krohh krohhh korhh.









Esok tu bangun aku bagitahu mak and kakak aku.
Respond mereka sama.
Untuk mimpi pertama,
Mereka kata aku gatal.
Oh tidakkkkkkkkkkkk.
Wahai wanita-wanita yang ku sayangi,
Janganlah berkata demikian,
Anak dan adikmu ini hanya perlukan secebis kasih sayang dari seseorang :P
Aiceh.
* Guna secebis ke? Toh ler, aku pun kurang pasti. BM dulu dapat B wakakkaka *










Dan untuk mimpi kedua,
Mereka berkata aku gila.
Mimpi yang tiada kene mengena dengan mimpi yang pertama.
Tapi yang pasti,
Perasaan kedua-dua mimpi itu sama ye rakan-rakan.
Iaitu; Nervous bercampur pelik.
Jadilah Nervlik.
=.='









Okay sorry!
Haha.
Lawak tak menjadi.
Eh aku rasa ni macam lebih dari 5 mins jeeee?
Heee heee heeee.
Okay lah, dah tamau kacau korang dengan kepelikkan dunia ku ini.
Papai! :D














8 Heart(s) Screaming.:

ielamorry said...

hahaahahahaah. bestlah mimpi awak~ menghiburkan saya baca. ^^,

saya pernah dgr ade org pregnent tapi masih dtg bulan tiap2 bulan, but not so sure la time beranak tu pon tgh uzur ke apa. hoho.

anyway, panas2 cmni, air kelapa memang terbaik! ouh, craving pulak~ haha.

Akim Izwan said...

Ada x ko mimpi taik kerbau jatuh tepat ke muke ko???

Itu bermakna ko tgh uzur dan mahu melahirkan anak di kedai mamak di tengah padang pasir sambil disaksikan oleh bfs ko...

Gituu....

Ieeko. said...

Ielamorry,

Haha :D
Thanks.
Glad that youre happy reading it ^^

Haha, yekeee?
Hebatnya.
Pregnant pun uzur ye?
So tak la pelik mana kan my dreams :P
Heeeeee.

Yup, air kelapa yang sedap.
Tapi nape la saye punya air kosong je -.-''

Ieeko. said...

Akim,
HAHA Takde beb.
So ape yang kau assume tu satu penipuan :PP

Akim Izwan said...

Aku x wat assumption la..
sajer usik ko...lol

ko mimpi pelik2 coz x cuci kaki la tuu...

:P

Ieeko. said...

Aha apekeheee plak.
Eveyday tau aku cuci kaki :D

NABILAH <3 said...

hahahahahaha :)

Ieeko. said...

Hehe :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space