Sunday, March 14, 2010

Smile, eventhough your heart is breaking.



Cinta itu bukanlah untuk memiliki orang yang dicintai,
Tetapi untuk melihat orang yang kita cinta bahagia.




-------------------------



Hey korang! Yeah I know aku dah lama tak update. Sorry-sorry. I wasn't feeling very well. Aku demam dah 3 minggu. Deman on off on off. Yesterday aku pergi amek darah. Company aku suruh aku amek, kiranya untuk berjaga-jaga lah kan. Takut denggi and whatsoever. So esok baru aku tahu keputusan dia. Moga-moga aku sihat walafiat. Amin.


Kelmarin, aku keluar dengan kawan ofis lama aku. Choy. Ada yang masih ingat? Hehe. Dah lama tak jumpa dia. So kitorang lepak the curve jap. Dia pergi karoke. Aku dok tercongok macam orang bengong kat tepi tu. Diorang suruh aku nyanyi, tapi aku segan la kannnnn. Haha. Kawan-kawan dia ada. Aku boleh melalak bila dengan Anne and bfs aku je ;P Hehe. Kitorang lepak Cheras lepas tu. Pergi makan and cerita pengalaman masing-masing berdepan dengan hantu. Haha kelakar. Kawan choy, nama Bubu, dia tu lawak. Boleh plak buat lawak mase cerita hantu kat aku. Padahal dia tu tengah meremang bulu roma. Kiranya, buat lawak tu boleh dapat menghilangkan rasa takut tu sikit la kan ;P Haha.



Lepas dah habis lepak, kitorang balik. Seperti biasa, aku ada la jugak mimpi-mimpi pelik. Salah satunya, aku mimpi bfs aku semua macam dah tak kenal aku. Bayangkan la okay, time tu aku tengah jalan-jalan dengan kakak aku. Lepas tu aku nampk bfs aku. Tapi yang bestnya, diorang boleh je pandang aku and blah. Macam tak kenal aku ni siapa. Tidak boleh diterima lsg okay! Haha. Cam sadis gila la. Bangun je dari tdo, terus aku msg tiga-tiga ekor tu cakap diorang sombong. Haha. Tak pasal-pasal ;P Sorry la ye korang. ADAM korang ni memang emo terlebih sikit. Haha. Oh yeah, kepada orang-orang yang baru kenal aku. Nama palsu aku, ADAM. Nak tahu dengan lebih lanjut? Sila baca entry INI. Anda akan memahaminya ;P



Oh yeahh, aku dah tengok Percy Jackson tu. Okay LAME, aku tahu. I am soooo yesterday. Haha, wait wait. You have to understand, I am a workaholic. I don't go out too much :P Aicehhh. And lagi menyedihkan, AKU TAK TENGOK LAGI AVATAR. Can you believe ittt????! Omg, I feel soooooo pathetic now ;P Hahaha! Well, nak buat macam mana. Orang kuat bekerja :P Haha. Okay dah, cukup la tu kutuk diri sendiri. Menyampah! Hmph. Oh yeah, time aku pergi The curve dengan Choy tu. Aku nampak orang main layang-layang T_T. Sumpah sedih. Aku nak main layang-layang lahhhhhhh. Haih. Sedih-sedih.



Semalam, aku keluar dengan A'an. Tengok wayang. Cerita From Paris With Love. Best! Cerita tu agak lawak, but at the same time, cool. Actually nak tengok Alice, tapi dah sold out -.-' Shiau lah. Apelah orang-orang zaman sekarang ni buat dekat Pavilion? Pergi la keje kan. Jadi macam aku ni ha :P ( Layan kan aje otak aku ni. Tengah emo tak dapat tengok Alice lagi. Hmphh ). Rindu gila dekat bfs aku. Rasa macam nak mati je takde dorang ( Wahh, drama queen ni. Tepuk tangan ramai-ramai. Ieeko is a Drama queen. Dia boleh berlakon :P ). Okay dah, tamau dah emo-emo. Jom happy plak. Haha. Tadi tengah lepak dekat Pavilion, A'an macam biasa, perangai spastic dia memang tak boleh nak cakap ape la kann. Makan dekat Oldtown. Tengah order-order, tibe-tibe je dia cakap dekat waiter tu " She's not my gf " sambil tunjuk aku. HAHA! Bodoh. Sebab orang semua pandang kitorang macam couple je. Haha. Orang tu macam tergelak-gelak da. Bengong punya A'an. Haha. Lepas tu, dok menari-nari macam orang gila dalam kereta. Aku pun dah malas nak layan perangai dia tu. Haha.



Lepas dah tengok wayang, kitorang pun balik. Walaupun sekejap, tapi aku had fun :) Dah lama tak jumpa diorang. Rindu gila. Lagi sorang, kat Pahang tu tah bila nak balik KL pun aku taktahu. Bila tanya, tanak bagitahu. Haih. Nak surprise la tu kan :P Haha. Okay, aku rasa cukup-cukup la tuh. Nanti bila-bila lagi, aku update lah. Jangan rindu aku sangat okay ;P Nak pergi tido dah. ZzzZz.




*Tersenyum sambil lap air mata sebab baru je lepas nangis. Kucing-kucing aku nak kene bagi dekat orang. Sebab dah banyak sangat. Sedih sangat T__T. ( Mate sakit T__T )


4 Heart(s) Screaming.:

Syida Shukor said...

i pun tak tengok avatar lagi ! ketinggalan betul i . orang dah lama cakap pasal avatar , i ja yang tak tengok tengok lagi . huu

Ieeko. said...

Haha, we're in the same boat :PP

Haha. Nasib ada geng! :)

natashaliyana said...

smile :D
my favouritstestestest song ever!!
:')

Ieeko. said...

Hehe :)
Yeap.
Sweet sangat :))

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space