Sunday, February 14, 2010

Perasaan yang terpendam.




Korang pernah tak suka orang tu secara tiba²?
Macam kau tengah duduk dengan orang tu, tiba² kau cam rasa kau suka sangat kat dia.
If only they knw - Kau berkata kepada diri kau.



Korang pernah tak takut kehilangan orang yang bukan milik korang?
Kire macam,
Die bukan bf kau, tapi kau tanak kehilangan die.
Lebih dari ape yang kau penah rase suatu ketika dahulu bersama bf/ex kau.
Perasaan dia memang kau tak dapat ungkapkan dengan perkataan.



Pernah tak korang rasa macam kau rindu sangat kat seseorang,
Tapi kau tak sedar yang orang tu sangat dekat dengan kau actually.
Kiranya, kau tanak mengaku la kat diri kau yang actually kau rindu sangaaat kat die.


Pernah tak korang rase macam sayu je tibe².
Then baru kau sedar yang actually kau sedih sebab orang tu bukan milik kau?
Dan kau sedar yang potensi untuk die menjadi milik kau adalah sangat tipis?



Pernah tak korang berpura² yang kau happy untuk orang tu,
Tapi actually hati kau pedih gak la kan sebab tengok orang tu dengan orang lain?
Tapi kau buat cool je sebab kau tanak panjangkan cerita yang tidak mungkin ada penghujungnya.



Pernah tak korang rase macam korang nak je 24/7 dengan orang tu,
Eventhough kau tau yang benda tu memang tak mungkin akan terjadi?
Kerana kau tau dia tidak mungkin akan menjadi milik kau.



Pernah tak?




Kalau penah,
Dan aku rase memang peratus orang di luar sana yang merasakan ini sangat tinggi,
Satu je aku nak tanye korang,










PEDIH KAN?










* Menyuarakan hati orang² yang gemar memendamkan perasaan sendiri.



3 Heart(s) Screaming.:

syuhada. said...

PEDIH SANGATTTTTTTT :D

sabrina. said...

fuhh. sgt pedih.

Ieeko. said...

Sangat sangattttttt in fact!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space