Thursday, November 20, 2008

Bukti Aku Seorang Blur.




Hahhh ni bukti.
Meh sini mehhh. Haha.
Haritu, time pergi keje, kakak aku hantar aku kat depan ofis, sebab dah lambat kan. Hihi :D
Lepas tu die pergi carik parking.
So aku dah punch-kan card untuk die.
Aku mati² ingat die parking kat belakang sebab memang kitorg da biase park kat belakang ofis.
So yeah, here's the story.


Time lunch, aku and kakak aku pergi kedai sebelah tu jeeee.
Dah makan semua, kakak aku on the phone sambil jalan kaki balik ke ofis.
Aku yang time tu tengah kunyah hotdog, aku cam terpandang satu kete niiii.



Then aku cam, ' Eh kakngah kakngah! Sini jap! Sini cepat! '
* Time tu kakak aku kat depan dah, syokk gayut ngan bf lupe aku terus *
Then kakak aku cakap ' Ape die? Malas lah '
Aku yang tak puas hati terus memakse die datang ' CEPAT LA! Hish cube tengok kereta ni! '
Then kakak aku datang.
Then aku dengan selamba adab, aku cakap ' Cube awak tengok kete die ni. Wane same, number plat die semua. Sejibon ngan kite! Mane bleh niiiiiiiii '
* Sambil buat muke bengang && dalam hati dah terdetik nak saman kete ni sebab copy number plat aku. Dalam hati dah lompat² and siap pk dah nk saman bape ribu. Kayoo dennn hoiiii! *


Then kakak aku buat muke pelik kat aku.
Like ' HUH?! '
Then aku cam ' Tengok la! Sebijik kan? Pebende tah. Bleh ke macam ni eh? '
* Bengang *



Kakak aku yang tengah buat muka pelik kat aku terus cakap ' Ekelen pe bende awak ni? Ni kete kite la! ' *Sambil gelak²*
Aku yang tengah blur ni dah cam ' Huh? Yekeeeeeeeee?! '
Then kakak aku kate ' Yelaaaa! Ape la die ni. Blur gile! '



Hahaha!
Sumpah aku maluuuuuuuuuu!
Sumpah aku tak buat² time tu.
Sumpah aku mati² ingat tu kete orang lain!
Sebab aku ingat kakak aku park kat belakang!
Sumpah aku tak tahu tu kete aku sendiri!




HAHAHAHA!
Bodoh, sumpah blur!
Lepas tu kakak aku cite kat Madam.
Terkekehkekeh die gelak and cakap aku ni blur.






Haih -.-''




 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space