Thursday, November 27, 2008

5 3 4 6 ;)




:)





Oh yaaa, aku cakap aritu nak cite kaan.
Hah, aku tak ingat dah hari senin ke selase tah.
Time tu malam, tepat pukul 9, 2nd him call aku.



Me; Helooooo.
2nd him; Hello, you kat mana?
Me; kat rumah la. Nape?
2nd him; Okay bagus. Siap skang. Kitorang ontheway, malam ni tengok wayang. Okay bye.
*letak phone*Me; *Blur*



Okay, so aku siap.
Then seperti biase, mereka datang tigepuloh minit lepas tu walaupun rumah tak sampai 15minit ponnnn.
Cit.
Then aku, 2nd him and 3rd him.
Him tadakkk. Kua ngan kawan pegi genting.
Eleehhhhh.



Hah, nasib time tu kitorg pegi Pavi :D
Tade la bosan mane.
Sampai² je, terus pegi check wayang.
Seperti biase, 3rd him teruskan adegan body contact dengan aku.
Haha tak abes² =.=''
Then nak tengok madagascar, but tooooooo bad, ade pukul 12am+ jeh.
So time tu pukul, erm erm 1010pm kot.
Then 2nd him cakap cite Quarantine best.
Aku tengok gambar cite tuh, cam okay jeeh.
Tak expect pon cite hantu or pape.
Itu yang aku pk la kan.
So yeah, 2nd him pegi beli popcorn.
Aku and 3rd him beratur.
Oh before tuu, wayang ni 2nd him plak blanje :D

Nanti I dapat gaji I belanja korang plak k! :)


Lepas tu aku macam blur sekejap.
3rd him ulang nak dekat 4 kali, tapi aku still tak dapat tangkap ape die cakap.
Lepas tu die merajok. Tanak cakap ngan aku.
Haha.
Aku cakap kat die aku nak tiket wayang yang haritu tu.
Then die cakap ' yang GP506 The Guard Post tu ke? '
Tapi aku tak faham² jugak.
Muke aku blur la kan.
Then die merajok.
Pastu die cakap ' Hah cite tu kan? ' sambil tunjuk gambar cite Gp506 The Guard Post tu.
Then aku cam ' Hah? Kan da tengok haritu? Buat ape nak tengok lagi? '
HA HA HA.
Sumpah die bengang.
Die ckp ' Eish ye la, cite tu la kan ticket yang you nak tu kan? '
Oh! Baru aku faham.
Haha ' Haaaaaaaah! Ye ye ye! Betul! ' sambil tersengih.
' Blur betul la you ni! ' die cakap :D


Haha.
So yeah dalam wayang tuuuu, aku seperti biase, tolak² tangan ngan 3rd him -.-''
2nd him relax je sebab die da tengok kan.
So yeah memula cite tu tunjuk life pasal bomba.
So dalam fikiran aku time tu ' Cite ni mesti best, pasal bomba punya life '
Then 25mins after that, baru aku tahu cite tu pasal ape =.=''


Ahh aku gelarkan mereka as a ZOMBIE!
Eeeeeeeeeee! Aku benci Zombie!
Argh, sumpah kalau aku tau cite tu pasal zombie, or bak kate dalam cite tuu,
dorang jadi macam tu sebab kene virus anjing gila.
Ah dulikkk, aku nak gak panggil dorang Zombie.
Sebab dorang makan manusia!
Hish, geram.
Dupdapdupdap jantung aku time tengok tu.
Sebab dalam banyak² antu, aku memang benci Zombie -.-''
Takut. HAHAHA.
Then 3rd him terselah kesetanannya.
Tak habis² tolak tangan aku dengan harapan aku terkejut la?
Plsss la ;P Haha.
Keluar dari wayang tuh, aku tak habis² cakap aku benci Zombie.
Lain kali jangan ajak aku dah!
Haha.


Theeennn, lepas tengok wayang tu, amek him then borak².
Die merajok tak ajak tengok wayang sekali.
Haha.
Then pegi lepak.
Sampai la aku menguappp.
Aku kate nak tdo.
Sebab 3 hari straight ni aku kurang tdo.
Badan aku lemah teramat.
Huehuehue.
So he sent me, then aku pun krohkrohkroohhh.


Today tade pape yang best jadikk.
Except for ade orang accident depan opis -.-''
Haha.
So yeahh, blablabla.




Aku teringin LambChop Bangsar hoiiiiii!!
Dapat gaji ni memang harus la kan aku pergi melantak sana!
Huiii, syoknyeee!




P/s; You don't know what I know about ya :)






3 Heart(s) Screaming.:

ezaty said...

klakar jugak la cite nie..
tp confused.
HIM sape? 2nd him sape? 3rd him lak sape?
kaitan??

sorry la tnye..
jz nk x faham tu je..
lain faham dh
=)

p/s:lame dh x tgk wayang~

ieeko said...

Kelakar eh? Lol :)
Oh him 2nd him 3rd him is my bestfriendsss which I don't have to mention their names here :) Hehe.

ezaty said...

ooo...
bestfriend..
ingat sape..
hahak!
=p

best kua tgk wayang?

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space