Saturday, October 1, 2011

Asek "Cinta" Je.







Lan : Eh Shikin, kau ada update blog kau tak? Lama dah doe aku tak baca.

Aku : Ada je. Tapi sekarang ni aku jarang la update. Malas.

Afiq : Kau tengok la blog dia Lan. Sedih manjang. Cinta lah, Sayang lah, Air Mata lah (Sambil buat muka).

Aku :




Tu diaaaaaaaaaaa. Hentaman tepat di muka aku. Kuang asam punya suami. Sempat lagi mengutuk aku punya penulisan yang mantap kalau berkenaan dengan cinta-binta ni. Cis. Terasa seperti malu-malu taik unta di situ. Tapi apa kan daya, buat chill sudah. Yes, suami aku yang ajar aku cenggitu. Kalau jeles, sedih, sakit hati, semuanya kita buat chill jeeeeeeee.


Jeles lettewwwwww depa semua sebab aku jarang update pasal mereka skang. Tapi betul la. Aku pun perasan jugak. Lately ni banyak pulak entri jiwang-kiwang ni yee? Rasa macam nak hempuk-hempuk je muka aku ni bila baca semula. Tapi nak buat guaneeeee, time aku tulis tu, penuh penghayatan gitu. Ayat semua nak sastera A je kan.


Aku kena benti tulis pasal cinta la lepas ni. Senang cite, benti tulis pasal benda-benda yang ada kena mengena dengan soal hati dan perasaan ni (macam boleh). Kang tak pasal suami-suami aku chop aku sebagai minah jiwangsss. Oh tidak, itu tidak mungkin. Tidak tidak tidak! Tak mahuuuuu!


Tapi aku tengok entri-entri cinta aku kebanyakkannya mendapat respon yang hebakkk jugeee. So kira macam, lagi banyak pasal cinta aku tulis, lagi 'naik' la blog tak seberapa molek ni kan. Agaknya readers aku ni semuanya suka pasal cinta-binta yeeee? Alololo. Kalau lah saya ni hebat menulis, lama dah saya buat buku cinta untuk korang semua.


Okayy, lepas ni kena buat entri pasal suami aku je. Boleh? Eh tak boleh. Itu privacyyyyyyyy. Tak boleh di buat cerita. Maluuuuuwwwwwwww :')



Muahahaha. Okay taktahu nak tulis apa da. Shoot! Lepas ni nak cuba buat entri pasal politik *Sila muntah*. Berita pun aku jarang tengok, apetah lagi membaca surat khabaaaarrr! MasyaAllah. I'm in danger. Ape aku nak tulis pasniiiii.


Okay, kita tulis pasal makanan. InsyaAllah. Okbai.





* Saya teringin nak ada patung elmo yang boleh dibawak tidur so that saya boleh peluk dia. Okay saja je bagitau.


1 Heart(s) Screaming.:

twinkle twinkle said...

ahha cinta yg selalu menjadi pckpn org en

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Frame by Pixels and Ice Cream
Sponsored by Free Web Space